Vakuutus­säästäminen Alexandriassa

Säästö- ja sijoitusvakuutukset yhdistävät eri sijoituskohteiden tuottomahdollisuudet sekä henkivakuutuksen tuoman turvan. Vakuutustuotteet ovat tehokas keino kerryttää varallisuutta sekä oman että läheistesi taloudellisen tulevaisuuden turvaamiseksi, sillä sijoituskohteiden vaihdon yhteydessä mahdollista tuottoa ei veroteta eikä vaihtoja tarvitse ilmoittaa verotuksessa. Tuottoa verotetaan vasta varoja nostettaessa tai sopimuksen päättyessä. Vakuutustuotteet ovat parhaimmillaan pitkän ajan sijoittamisessa ja ne sopivat niin kuukausisäästämiseen kuin suurempiinkin kertasijoituksiin. Vakuutussäästämisellä voit varautua tulevaan samalla kun rakennat itsesi näköistä arkea.

Alexandria varainhoitovakuutukset

Kansainväliset yhteistyökumppanit

Miksi sijoitusvakuutus?

Sijoitusvakuutus on säännölliseen säästämiseen tai kertasijoittamiseen tarkoitettu ratkaisu, joka yhdistää sijoittamisen ja henkivakuutusturvan yhteen pakettiin. Se tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa varoja erilaisiin sijoituskohteisiin, kuten rahastoihin, strukturoituihin tuotteisiin sekä osakkeisiin. Voit myös liittää vakuutukseesi täyden valtakirjan omaisuudenhoitopalvelun, jolloin varainhoitaja huolehtii sijoituskohteiden vaihtamisesta puolestasi. Sijoitusvakuutus on pitkäaikainen sijoitus, ja sen tuotto riippuu valitsemistasi sijoituskohteista.

Aloita vakuutussäästäminen Alexandriassa

Kenelle sijoitusvakuutus sopii?

Sijoitusvakuutus sopii henkilöille, jotka etsivät pitkäaikaista sijoitusmahdollisuutta yhdistettynä vakuutusturvaan. Se voi olla hyvä valinta niille, jotka haluavat monipuolistaa sijoitussalkkuaan ja samalla varmistaa perheensä taloudellisen turvan. Toisaalta, jos etsit lyhytaikaista sijoitusmahdollisuutta tai haluat täyden hallinnan sijoituskohteistasi, sijoitusvakuutus ei ehkä ole paras vaihtoehto.

Miksi sijoitusvakuutus kannattaisi avata?

Sijoitusvakuutus tarjoaa verotehokkaan tavan sijoittaa pitkäaikaisesti. Se mahdollistaa sijoituskohteiden valinnan yhden sopimuksen sisällä sekä verotuksellisesti tehokkaat sijoituskohteiden vaihdot, mikä voi olla houkutteleva yhdistelmä. Lisäksi sijoitusvakuutus tarjoaa usein mahdollisuuden perintösuunnittelulle, mikä voi olla tärkeää varallisuuden siirtämisessä seuraaville sukupolville.

Lue myös: Syökö verotus tuottojasi? 5 syytä sijoittaa vakuutuksen kautta

1

Varaa aika vaurastumiselle

Varaa keskusteluaika tai jätä yhteydenottopyyntö. Keskustelu kanssamme on aina maksuton eikä velvoita sinua mihinkään.

2

Otamme sinuun yhteyttä

Asiantuntijamme palvelee sinua henkilökohtaisesti sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

3

Räätälöity sijoitusehdotus

Asiantuntijamme käy kanssasi tilannettasi ja tavoitteitasi läpi ja räätälöi sinulle sopivan sijoitusehdotuksen.

Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa