Alexandria Varainhoito -kapitalisaatio

Alexandria Varainhoitokapitalisaatio on yksityishenkilöille ja yhteisöille tarjottava, pitkäaikaiseen sijoittamiseen tarkoitettu kapitalisaatiosopimus. Sopimus tarjoaa joustavan tavan sijoittaa ja hallinnoida useita sijoituskohteita.

Alexandria Varainhoitokapitalisaatio on sijoitussidonnainen kapitalisaatiosopimus, joten sen arvo määräytyy sopimukseen valitun sijoituspalvelun ja sijoituskohteiden arvon perusteella. Sopimukseen liitettävät sijoituspalvelut ja kohteet voi valita oman tuottotavoitteen ja riskinsietokyvyn mukaisesti.

Kapitalisaatiosopimus tarjoaa verotuksellisia etuja, koska muun muassa sopimukseen kertynyttä tuottoa ja sijoituskohteiden arvonnousua verotetaan vasta sopimuksen päättyessä tai säästöä nostettaessa. Sijoituskohteita vaihtaessa ei tarvitse maksaa veroa niiden arvonnousun perusteella (ns. korkoa korolle -vaikutus). Sopimuksen sijoituskohteita ja niiden muutoksia ei myöskään tarvitse sopimusaikana huomioida yhteisön kirjanpidossa ja tilinpäätöksessä. Vakuutuksen myöntää ja vakuutuksenantajana toimii Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia.

Alexandria Varainhoitokapitalisaatio tuoteseloste

Alexandria Varainhoitokapitalisaatio sopimusehdot

Alexandria Varainhoitokapitalisaatio avaintietoasiakirja

Aloita sijoittaminen helposti

Varaa maksuton ensitapaaminen

Konkreettiset vinkit heti käyttöösi

Tapaaminen voidaan järjestää valintasi mukaan etänä tai paikan päällä. Siinä käydään läpi sijoitustavoitteitasi ja ratkaisuja, joilla unelmiesi toteuttaminen mahdollistuu.

Kokonaisarvosana
tapaamiselle
Sijoitusneuvojan
asiantuntevuus
Suosittelisi
palveluitamme

Muita tapoja ottaa yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Asiakaspalvelumme palvelee 8-16.30 (ma-pe). Kehuttu asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin sinua mietityttäviin kysymyksiin.

Kysy chatissa

Chat -asiakaspalvelumme palvelee 8 - 16.00 (ma-pe)

Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa