Alexandria Varainhoito -vakuutus

Alexandria Varainhoitovakuutus on yksityishenkilölle tarjottava, pitkäaikaiseen sijoittamiseen tarkoitettu vakuutustuote. Vakuutus tarjoaa joustavan tavan sijoittaa ja hallinnoida useita sijoituskohteita.

Vakuutus on sijoitussidonnainen säästöhenkivakuutus, joten sen arvo määräytyy vakuutukseen valitun sijoituspalvelun ja sijoituskohteiden arvon perusteella. Vakuutuksen sijoituskohteet voit valita tuottotavoitteesi ja riskinsietokykysi mukaisesti.

Vakuutus tarjoaa verotuksellisia etuja, koska muun muassa vakuutukseen kertynyttä tuottoa ja sijoituskohteiden arvonnousua verotetaan vasta vakuutuksen päättyessä tai säästöä nostettaessa. Sijoituskohteita vaihtaessasi sinun ei tarvitse maksaa veroa niiden arvonnousun perusteella (ns. korkoa korolle -vaikutus). Vakuutukseen liittyy myös henkivakuutusturva, jonka avulla voit huolehtia varallisuuden siirtämisestä suoraan nimetyille edunsaajille, kuten esimerkiksi perillisillesi. Vakuutuksen myöntää ja vakuutuksenantajana toimii Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia.

Alexandria Varainhoitovakuutus tuoteseloste

Alexandria Varainhoitovakuutus vakuutusehdot

Alexandria Varainhoitovakuutus avaintietoasiakirja

Aloita sijoittaminen helposti

Varaa maksuton ensitapaaminen

Konkreettiset vinkit heti käyttöösi

Tapaaminen voidaan järjestää valintasi mukaan etänä tai paikan päällä. Siinä käydään läpi sijoitustavoitteitasi ja ratkaisuja, joilla unelmiesi toteuttaminen mahdollistuu.

Kokonaisarvosana
tapaamiselle
Sijoitusneuvojan
asiantuntevuus
Suosittelisi
palveluitamme

Muita tapoja ottaa yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Asiakaspalvelumme palvelee 8-16.30 (ma-pe). Kehuttu asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin sinua mietityttäviin kysymyksiin.

Kysy chatissa

Chat -asiakaspalvelumme palvelee 8 - 16.00 (ma-pe)

Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa