annie-spratt-Yud0 Lr3r5Y-unsplash

Varainhoito

Alexandrian varainhoitopalvelu Alva yhdistää eri toimijoiden vahvuudet toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi. Perinteisen varainhoidon lisäksi käytössämme on laaja valikoima erinomaisen sijoitusmenestyksen omaavia Alexandrian tuotteita useasta eri omaisuusluokasta.

Olemme räätälöityjen vakuutusratkaisujen asiantuntija. Varainhoitopalvelumme tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa kotimaisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden tarjoamiin henkivakuutustuotteisiin.

Meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että pysyt tyytyväisenä kaikissa markkinatilanteissa ja siksi pyrimme antamaan markkinoiden parasta asiakaspalvelua.

Alexandrian varainhoitopalvelu Alva on tarkoitettu yksityisille henkilöille, yrityksille ja institutionaalisille sijoittajille, joiden sijoitettava varallisuus ylittää 250 000€.

Lue lisää: Tapamme sijoittaa - Rikas allokaatio

Seitsemän syytä valita Alexandria Varainhoito

1. Helppous

Vaivaton kokonaisratkaisu sijoituksille.

2. Hajautus, hajautus, hajautus

Tehokas kansainvälinen, toimiala- ja yhtiöhajautus. Samoin omaisuusluokka- ja varainhoitajahajautus yhdellä sijoituksella. Kiinteistössä, Reaaliomaisuudessa ja Vaihtoehtokorossa kattava hajautus ko. omaisuusluokkien sisällä.

3. Selkeys ja yksinkertaisuus

Läpinäkyvät tuotto-, riski- ja kuluprofiilit. Ei tuottosidonnaisia palkkioita, kilpailukykyisesti hinnoitellut rahastojen instituutiosarjat.

4. Tuottohistoria

Erittäin kilpailukykyinen (1 v - 3 v - 5 v – 10 v)

5. Palkittu ja asiantunteva salkunhoito

2022: Lipper-palkinnot, Sijoittaja.fi

6. Multimanager-hoitomalli

Yksikään toimija ei ole kaikissa lajeissa paras: varat hajautetaan pyrkien etsimään parhaimmat sijoituskohteet ja yhteistyökumppanit maailmalta.

7. Konservatiivinen sijoitustyyli, tasaisempi tulos

Turvaa markkinapudotuksissa, nousuissa pysyttelee kärjen tuntumassa.

Sijoitussuunnitelma

Sijoitussuunnitelmamme kattaa kaikki varallisuuteen liittyvät osa-alueet: nykyiset ratkaisut, tahtotilan ja tavoitteet. Kauttamme saat apua myös perheoikeudellisiin ja muihin juridisiin kysymyksiin – oli sitten kyse henkilökohtaisen varallisuuden suunnittelusta tai vaikka yritystoimintaan liittyvistä ratkaisuista*

Räätälöimme ja laadimme suunnitelman yksityishenkilöille, yrityksille tai institutionaalisille sijoittajille.

Kun kaikki varallisuuden osa-alueet on huomioitu, kestää suunnitelma aikaa ja tarjoaa sinulle vapauden nauttia kaikesta muusta tärkeästä elämässäsi.

Alva Graafit mitentoimimme

*Yhteistyökumppani Premium Group Oy:n sekä Lexly lakipalveluita hyödyntäen

OTA YHTEYTTÄ