Alexandria Kiinteistö

Ilmoitus Alexandria Rahastoyhtiön rahasto-osuudenomistajille

Alexandria Kiinteistö on hajautetusti eri kiinteistötyyppeihin sijoittava kasvuosuusmuotoinen erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa ensisijaisesti noteerattuihin kiinteistörahastoihin ja kiinteistösidonnaisiin arvopapereihin Suomessa ja Pohjoismaissa. Lisäksi rahasto voi sijoittaa REIT-rahastoihin ja valikoituihin korkosijoituksiin. Se mahdollistaa vaivattoman ja kustannustehokkaan tavan hajauttaa säästöjä ja sijoituksia useisiin kiinteistöluokkiin rahastomuotoisesti. Rahaston toimintamalli on yksinkertainen: tuotto muodostuu ensisijaisesti sijoituskohteiden rahastolle maksamista tuotto-osuuksista, jotka koostuvat sijoituskohteiden omistusten vuokrakassavirroista. Toissijaisesti Alexandria Kiinteistön tuotto perustuu kohteiden mahdolliseen arvonnousuun.

Rahasto ei ole erityisen suhdanneherkkä, sillä asuntoja, hoivakiinteistöjä ja liiketiloja vuokrataan niin talouden nousu- kuin laskusuhdanteissa. Kiinteistöjen vuokratuotot ja kiinteistörahastojen arvonkehitys eivät myöskään tyypillisesti seuraa osakemarkkinoiden lyhyen aikavälin kurssiheilahteluja. Alexandria Kiinteistö on perinteistä osakerahastoa tai osakepainotteista yhdistelmärahastoa vakaampi ja riskitasoltaan maltillisempi sijoitus. Rahaston pitkän aikavälin vuosituotto-odotus on noin 4-6 %. Alexandria Kiinteistö ei perinteisen kiinteistörahaston tavoin suuntaa sijoitustoimintaansa vain yhteen kiinteistöluokkaan, vaan hajauttaa varat markkinatilanteen ja salkunhoitomme näkemyksen mukaan parhainta tuottopotentiaalia omaaviin kohteisiin. Rahasto on tarkoitettu pitkäaikaiseen sijoittamiseen.

Rahasto tarjoaa pääsyn kiinteistöluokkiin, joihin yksityissijoittajilla on harvemmin mahdollisuuksia sijoittaa. Rahasto soveltuu näin hyvin myös kokeneemmalle kiinteistösijoittajalle, joka haluaa lisää tuottopotentiaalia perinteisen asuntosijoittamisen rinnalle. Rahasto keskittyy pääasiassa kiinteistösijoituskohteisiin sijoittaviin vaihtoehtorahastoihin, joiden sijoituskohteet soveltuvat suoraan tai muunneltuna seuraaviin käyttötarkoituksiin: asuinkiinteistöt, senioriasunnot, liiketilat, toimistot, vanhusten hoivapalvelukiinteistöt, logistiikka- ja teollisuuskiinteistöt, päiväkoti- ja lastenkotikiinteistöt, tontit sekä sairaala- ja terveysasemakiinteistöt.

Rahaston markkinointiesite

Salkunhoitajan katsaus

Alexandria-rahastojen ESG-raportti 2024

Sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Historiallisen kehityksen perusteella ei voida ennakoida rahastosijoituksen tuottotasoa tulevaisuudessa. Ennen rahastoihin sijoittamista sinun tulee perehtyä rahaston sääntöihin, rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen.

Valitse ajanjakso:
17,90 %
455055606570
  • Riskitaso 3

Aloita sijoittaminen helposti

Varaa maksuton ensitapaaminen

Konkreettiset vinkit heti käyttöösi

Tapaaminen voidaan järjestää valintasi mukaan etänä tai paikan päällä. Siinä käydään läpi sijoitustavoitteitasi ja ratkaisuja, joilla unelmiesi toteuttaminen mahdollistuu.

Kokonaisarvosana
tapaamiselle
Sijoitusneuvojan
asiantuntevuus
Suosittelisi
palveluitamme

Muita tapoja ottaa yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Asiakaspalvelumme palvelee 8-16.30 (ma-pe). Kehuttu asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin sinua mietityttäviin kysymyksiin.

Kysy chatissa

Chat -asiakaspalvelumme palvelee 8 - 16.00 (ma-pe)

Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa