Alexandria 12114

Sijoittaminen

7.11.2023

Alexandrian valikoimiin kaksi uutta sijoitusvakuutusta

Alexandria laajentaa sijoitusvakuutustensa valikoimaa kahdella uudella sijoitusvakuutustuotteella, Alexandria Varainhoitovakuutuksella sekä Alexandria Varainhoitokapitalisaatiolla.

Uudet vakuutukset mahdollistavat asiakkaalle aiempaa laajemman sijoituskokonaisuuden hallinnan yhden vakuutuksen sisällä. Sekä varainhoitovakuutuksen että kapitalisaatiosopimuksen minimisijoitussumma on 50 000 euroa ja niiden vakuutusyhtiönä toimii kotimainen Henki-Fennia.

”Uudet vakuutustuotteet vahvistavat sijoitusvakuutustemme valikoimaa ja tuovat hyvin kilpailukykyisen vaihtoehdon asiakkaidemme sijoitusten hallintaan. Sijoitusvakuutuksella sijoittaja voi hallita sijoituksiaan verotehokkaasti sekä huomioida samalla varallisuuden siirtymisen jälkipolville. Sijoitusvakuutuksilla on kasvavaa kysyntää markkinassa, ja uudet tuotteet vastaavat siihen erinomaisesti sekä nykyisten että uusien asiakkaidemme osalta”, Alexandrian toimitusjohtaja Jan Åkesson kommentoi.

Lue lisää:

Alexandria Varainhoitovakuutus

Alexandria Varainhoitokapitalisaatio

Aloita sijoittaminen helposti

Varaa maksuton ensitapaaminen

Konkreettiset vinkit heti käyttöösi

Tapaaminen voidaan järjestää valintasi mukaan etänä tai paikan päällä. Siinä käydään läpi sijoitustavoitteitasi ja ratkaisuja, joilla unelmiesi toteuttaminen mahdollistuu.

Kokonaisarvosana
tapaamiselle
Sijoitusneuvojan
asiantuntevuus
Suosittelisi
palveluitamme

Kysy chatissa

Chat -asiakaspalvelumme palvelee 8 - 16.00 (ma-pe)

Jätä yhteyden-ottopyyntö

Otamme yhteyttä 24h sisällä haluamallasi tavalla.

Jätä yhteystiedot
Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu
Tilanteeseesi räätälöityä sijoittamista
Sijoitusmenestystä palkitulla valikoimalla
Kestävyys ja vastuullisuus mukana toiminnassa