Johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimien ilmoittaminen

Pyydämme Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen ((EU) N:o 596/2014, ”MAR”) mukaisia Alexandria Pankkiiriliike Oyj:n johtohenkilöitä ja heidän lähipiiriään noudattamaan alla olevia ohjeita liiketoimien ilmoittamisessa.

Ilmoitukset on tehtävä Alexandria Pankkiiriliike Oyj:lle ja Finanssivalvonnalle välittömästi ja viimeistään kolmen (3) työpäivän kuluessa liiketoimen tekemisestä. Ilmoitusajan lyhyyden (kolme työpäivää) vuoksi ilmoitus on tehtävä sähköpostitse.

Ohjeet liiketoimi-ilmoituksen tekemistä varten

1. Täytä liiketoimien ilmoittamista koskeva lomake

Ilmoituslomake löytyy Finanssivalvonnan sivuilta.

Lomakkeen täyttämistä varten tarvitaan seuraavia tietoja
Alexandria Pankkiiriliike Oyj:n LEI-tunnus: 7437002ONTEZT59NA993
Alexandria Pankkiiriliike Oyj:n osakkeen kaupankäyntitunnus: ALEX
Alexandria Pankkiiriliike Oyj:n osakkeen ISIN-koodi: FI4000153465
Ilmoitusnumero: Generoituu automaattisesti lomakkeelle

Mallit lomakkeiden täyttämisestä:

2. Lähetä täytetty lomake sähköpostin liitteenä Finanssivalvonnalle sekä Alexandria Pankkiiriliike Oyj:lle välittömästi liiketoimen tekemisen jälkeen

Lähetys Finanssivalvonnalle:

  • Mene osoitteeseen https://securemail.bof.fi ja lähetä ilmoituslomake suojattuna sähköpostina osoitteeseen johdonkaupat@finanssivalvonta.fi

Lähetys Alexandria Pankkiiriliike Oyj:lle:

  • Lähetä ilmoituslomake sähköpostin liitteenä osoitteeseen trading@alexandria.fi
  • Lisää sähköpostiviestiin myös puhelinnumero, josta sinut tavoittaa, mikäli Alexandria Pankkiiriliike Oyj:llä on kysyttävää ilmoituksestasi.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä osoitteeseen trading@alexandria.fi

Alexandria Pankkiiriliike Oyj julkaisee ilmoituksen pörssitiedotteena viipymättä ilmoituksen vastaanotettuaan. Julkistettuja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksia on mahdollista tarkastella täältä. Lisätietoja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksiin liittyvästä sääntelystä saat muun muassa Finanssivalvonnan sivuilta.